AANMELDEN VOOR DE

Seizoens
opening

Beste leden, donateurs en sponsoren

We hebben wederom een raar seizoen achter de rug. Nagenoeg alle activiteiten die normaliter door de scheidsrechtersvereniging worden georganiseerd, konden door de geldende coronamaatregelen niet doorgaan. Gelukkig is het ons wel gelukt om een geslaagde drive-in bingo te organiseren.

Nu alle maatregelen steeds meer verdwijnen, willen wij het nieuwe seizoen op een spectaculaire manier openen.

Daarom willen wij jullie op zaterdag 28 augustus graag uitnodigen op het Fluithuus aan de Damlaan in Eefde. Er zal een uitgebreid en afwisselend programma op jullie wachten. We starten rond 14.30 uur met een “zeskamp” voor jong en oud. Aansluitend aan de zeskamp zal er een heerlijke barbecue gereed staan.

Een zeskamp speel je natuurlijk niet alleen, maar in teams. Daarom vragen wij jullie om zelf op zoek te gaan naar een leuk team om mee te spelen. Hoe meer zielen, hoe meer vreugd, dus trommel zoveel mogelijk familie, vrienden en kennissen op. Teams kunnen maximaal uit acht deelnemers bestaan. Wanneer je meer deelnemers hebt gevonden, geef dit dan even door aan de organisatie. Wanneer het niet lukt om acht mensen te vinden, is dat natuurlijk ook geen probleem. Meld je in dat geval aan met het aantal mensen dat beschikbaar is.

De totale kosten voor deze activiteit en BBQ zijn € 17,50 per persoon. Kinderen tot 12 jaar € 10,00

Inschrijven kan via onze website:
https://szo-zutphen.nl/aanmelden-seizoensopening/

Wij hopen dat jullie middels deze uitnodiging enthousiast zijn geworden en dat we een hoop aanmeldingen tegemoet kunnen zien.

Mochten er vragen zijn, dan horen wij dat natuurlijk graag.

Namens de organisatoren,
Kevin Weever
Michel Nijdeken
Nick Wenneker

 

* Bij te weinig aanmeldingen zal de organisatie beslissen of de huidige activiteit doorgaat of dat er een alternatief programma wordt verzorgd.

* Bij te veel aanmeldingen kan de organisatie een deelnemers stop invoeren. Leden van de SZO hebben voorrang, de rest van de inschrijvingen zal op loting gaan.  

AANMELDEN: