Donateurs en sponsoren

Donateur worden als particulier

 

SZO start donateursactie

 

De SZO is reeds een actie gestart om donateurs te werven voor de scheidsrechtersvereniging.

Voor 15 euro per jaar kunnen betrokkenen donateur worden en daarmee een steentje bijdragen aan de ontwikkeling van de club.

 

Door D&M Copy zijn diverse posters en flyers gedrukt. De

posters worden opgehangen bij een aantal verenigingen in de directe omgeving en uiteraard in ‘t Fluithuus. In het clubgebouw liggen ook de flyers die door leden meegenomen mogen

worden. (Denk eraan, wat je meeneemt, moet ingevuld terugkomen!)

 

Het bestuur van de SZO hoopt dat alle leden zich inzetten om zo veel mogelijk nieuwe donateurs te werven. Voor degene die het meeste donateurs aantrekt voor de club stelt de SZO een Digi Referee’s Watch ter beschikking. Deze horloge heeft de mogelijkheid de tijd in te stellen van


een wedstrijd, en een aparte functie om de blessuretijd bij te houden. Het ideale middel voor een scheidsrechter om een wedstrijd in goede banen te leiden.

 

Zoals gezegd, de flyers kunnen worden opgehaald bij ’t Fluithuus. Ingevulde formulieren mogen worden afgegeven bij secretaris Gertie Brouwer. Op 31 januari wordt de balans opgemaakt van de leden die de meeste donateurs hebben aangetrokken. Hij of zij zal dan het horloge in ontvangst mogen nemen. Daarna kan de ledenwervingsactie natuurlijk gewoon worden voortgezet.

 

Zet je dus in voor de SZO en werf zo veel mogelijk leden. Denk aan familie, vrienden en kennissen. Voor 15 euro in het jaar kan men een steentje bijdragen. Opzeggen kan vanaf het nieuwe jaar, ofwel een eenmalige bijdrage is ook al fantastisch. Eventueel hebben nieuwe donateurs ook de mogelijkheid om zelf per mail door te geven dat ze donateur willen worden. Deze opgave kan gestuurd worden naar secretaris@szo-zutphen.nl.Sponsor bedrijven


Meerdere bedrijven dragen de SZO een warm hart toe en betalen jaarlijks een bedrag wat wij kunnen gebruiken om onze doelstellingen te halen.

 

 

Er bestaan 4 soorten sponsoren:

 

Hoofdsponsor  bedrag en wederdienst in overleg met sponsorcommissie/bestuur

 

Sponsor groot   € 100,00 per jaar. Advertentie met link op website, advertentie in      programmaboekje IJ en B

 

Sponsor klein   € 50,00 per jaar. Advertentie met link op website.

 

Bordsponsor   in ontwikkeling 

voor informatie omtrent uw mogelijkheden tot sponsoring van de SZO kunt u contact opnemen met een van de leden van het bestuur.

Donateur verenigingen

 

Voor de voetbalverenigingen binnen onze regio die donateur van onze vereniging zijn, verzorgt de SZO diverse activiteiten.

Wij onderscheiden de donateurs in twee groepen te weten “donateur klein” en “donateur groot”.

De kosten voor dit donateurschap zijn: “donateur groot” € 100.00 / jaar en “donateur klein” € 30.00 / jaar.

 

Activiteiten

 

“Donateur klein”

 

de SZO verzorgt op verzoek, één  keer per jaar een spelregelavond voor de club en of jeugdscheidsrechters.

 

“Donateur groot”

 

De SZO verzorgt op verzoek, één  keer per jaar een spelregelavond voor de club en of jeugdscheidsrechters van betreffende vereniging.

De SZO regelt op verzoek, in de voorbereiding en winterstop, scheidsrechters voor de oefenwedstrijden van de eerste selectie van betreffende vereniging (mits vroegtijdig aangevraagd).

De SZO begeleid, op verzoek, club- en of jeugdscheidsrechters van betreffende vereniging.

De SZO verzorgt op verzoek, één keer per twee jaar een avond voor de club- en of jeugdscheidsrechters van betreffende vereniging, waarbij alle aspecten van het leiden van een voetbalwedstrijd aan bod komen.

De SZO nodigt via secretariaat van betreffende vereniging één keer per jaar de clubscheidsrechters uit voor het bijwonen van een applicatiecursus.

 

Op dit moment zijn de volgende verenigingen actief in onze regio:

 


Groot donateurs

Klein Dochteren

Klein donateurs

Contact complex


Jan Schoenmaker

Beheer accommodatie


T.  0575-527616

M. 06-25407773

E.  j.schoenmaker@szo-zutphen.nl


Het Fluithuus

Damlaan (geen postadres)

Eefde

T. 0575-469227

Contact bestuur


Gertie Brouwer

Secretaris


T.  0575-502068

E.  secretaris@szo-zutphen.nl


Copyright @webmaster SZO Zutphen Kevin Weever All rights reserved