aanvragen materialen

Overzicht van uitgeleende materialen

Aanvraag indienen

Materialen SZO huren
De vereniging heeft een aantal materialen in haar beheer dat door de actieve leden kan worden gebruikt.

Kleding
Er zijn twee keer drie tenues beschikbaar. Het gaat hier om Adidas wedstrijdkleding in de maten M en L. Er zijn drie rode en drie zwarte shirts beschikbaar. Hier horen bijpassende broekjes en sokken bij. Regels omtrent het gebruiken van de kleding:

  • De kleding wordt schoon meegegeven in een bijbehorende tas. Er wordt van de huurder verwacht dat alle materialen in dezelfde staat weer worden teruggegeven.

Piepvlaggen
Daarnaast heeft de vereniging een set piepvlaggen in beheer. Ook deze zijn te reserveren voor wedstrijden. Hiervoor geldt wel een aantal regels:

  • Scheidsrechters krijgen voorrang ten opzichte van assistent-scheidsrechters.
  • De volgorde van binnenkomst van de aanvragen is niet leidend.
  • Het duel moet onder leiding staan van een neutraal KNVB-trio of SZO-trio wanneer het gaat om oefenduels.
  • Wanneer de vlaggen op zaterdag én zondag gebruikt worden door verschillende gebruikers, is het aan de huurders om onderling afspraken te maken over de overdracht.

Indien er meerdere verzoeken zijn voor dezelfde wedstrijddag, bepaalt de coördinator wie de vlaggen op die dag mag gebruiken. Bij deze afweging wordt gekeken naar categorie (jeugd/senioren), niveau en of de scheidsrechter van dienst iemand van de SZO is. De coördinator zal hierover te allen tijde communiceren.

 Alle gebruikte materialen dienen op de eerstvolgende trainingsavond weer te worden meegenomen naar het Fluithuus. Daar neemt de coördinator ze weer mee, of ze worden overgegeven naar de volgende huurder.

 Indien er na het gebruik van de materialen defecten worden gevonden, is de huurder aansprakelijk.

Voor meer informatie of vragen kan worden gemaild met uitleen@szo-zutphen.nl.

Voor het daadwerkelijk aanvragen van materialen kan bovenstaand vlak worden ingevuld. De coördinator neemt dan zo spoedig mogelijk contact met je op.