aanvragen oefen
wedstrijden

Overzicht van de aangevraagde oefenwedstrijden

Scheidsrechter aanvragen:

Met behulp van het formulier hiernaast kunnen verenigingen uit de omgeving van Zutphen een neutrale scheidsrechter aanvragen voor het fluiten van oefenwedstrijden voor selectie elftallen. De Scheidsrechtersvereniging Zutphen en Omstreken (SZO) zal uw aanvraag zo snel mogelijk behandelen. De SZO zal vervolgens – indien het mogelijk blijkt uw aanvraag in te vullen – een scheidsrechter aanstellen die actief betrokken is bij de SZO.

Graag merk ik op dat de zgn. ‘groot donateurs’ van de SZO zonder kosten in de oefenperiodes (voor aanvang van het seizoen en in de winterstop) een neutrale scheidsrechter kunnen aanvragen. Bij voldoende beschikbaarheid staat de SZO er ook voor open om een neutrale scheidsrechter te leveren voor een duel buiten de oefenperiodes. Denk hierbij bijvoorbeeld aan inhaal-/beker weekenden.

Via de vragenlijst hiernaast kunt u duidelijk maken voor welke wedstrijd u een scheidsrechter wilt aanvragen. Ik verzoek u het formulier zo duidelijk en compleet mogelijk in te vullen.

Met vriendelijke groeten,

Nick Wenneker coördinator oefenwedstrijden

Aanvraag indienen