Help een handje mee

sponsor gratis de szo

Hoe werkt de

gratis sponsoring?

Met SponsorKliks kan je nu zelf een financiële bijdrage leveren aan de SZO Zutphen, zonder dat het jou wat extra kost! Het werkt heel simpel.

Ga naar de website SponsorKliks.com. Vervolgens zoekt u de gewenste website op, dit kan bijvoorbeeld Bol.com zijn. 

U doet uw aankoop en de SZO ontvangt een commissie van uw aankoopbedrag. Vanzelfsprekend betaalt u niks extra en blijft u anoniem.

Voor meer informatie over SponsorKliks kunt u kijken op de volgende pagina:

zoek hier je webwinkel en

Sponsor gratis !

Wat hebben we als vereniging nu verdiend?

Check het hier!

Hoe werkt de

gratis sponsoring?

Met SponsorKliks kan je nu zelf een financiële bijdrage leveren aan SZO Zutphen, zonder dat het jou een cent extra kost!

Bestel online een pizza via Thuisbezorgd en SZO Zutphen ontvangt hiervoor geld in de clubkas.
Ook doen grote webwinkels als Bol.com, Coolblue, Booking.com en Expedia mee. Een percentage van het aankoopbedrag gaat dan ook naar SZO Zutphen.
En nogmaals, het kost je niets extra!
Wil je SZO Zutphen ook GRATIS sponsoren? Zorg er dan voor dat je voortaan jouw online aankopen doet via de SponsorKlikspagina van SZO Zutphen. Voor jou een kleine moeite, voor SZO Zutphen zijn het directe inkomsten.

Hoe werkt het?
Heel simpel. Webwinkels betalen een commissie voor elke bestelling die via SponsorKliks.com gedaan wordt. 75% van deze commissie storten wij op de bankrekening van SZO Zutphen. Of je nu rechtstreeks naar bijvoorbeeld Bol.com gaat of je gaat via SponsorKliks.com naar de site van Bol.com, je betaalt hetzelfde. Alleen in het laatste geval keert Bol.com ons een commissie uit en profiteert SZO Zutphen hier direct van!

Let op: geen commissie op boeken
In Nederland geldt per wet een vaste boekenprijs, hierdoor mag GEEN commissie op boeken worden gegeven.

Je blijft anoniem
Noch SponsorKliks, noch SZO Zutphen weet wie er iets besteld heeft. SponsorKliks weet alleen bij welke webwinkel iets is besteld, voor welk orderbedrag en dat de commissie voor SZO Zutphen is bedoeld. Dat weten ze omdat je via SponsorKliks naar de betreffende webwinkel bent gegaan.Omdat SponsorKliks alleen registreert dat er via SponsorKliks bij bv. Bol.com een bestelling is geplaatst en niet bekend is wie deze bestelling heeft gedaan, is het uitermate belangrijk dat u de bestellingen die u online doet alleen via Sponsorkliks laat lopen. Een rechtstreekse bestelling die je bij Bol.com doet, levert SZO Zutphen dan niets op.

Waarom SponsorKliks?
SponsorKliks is al sinds 2011 actief en wordt door de hoge omzetten die wij leveren bij de meeste winkels in het hoogste commissiesegment geplaatst. Doordat duizenden verenigingen actief deelnemen kunnen wij zeer goede, en regelmatig exclusieve, commissie-afspraken maken met winkels. Door deze schaalvoordelen keert SponsorKliks de hoogste nettocommissie uit in de markt!